Imamo pobjednike!

Objavljeno 21/01/2014.

martinajakov_0604 copy

Kao što smo i obećali danas ćemo objaviti imena (i prezimena) sretnih dobitnika nagradne igre u kojoj poklanjamo fotografiranje vjenčanja. Mislim da nije ni potrebno spominjati koliko smo imali prijava i koliko ste svi skupa bili dobri, tako da smo imali pune ruke posla oko odabira najboljih. No kako smo ipak morali nekog odabrati to smo i učinili. A pobjednici su… ne, ne, ne… naravno da vam nećemo odmah reći imena 😛

U trenutku kada su završile prijave krenuli smo sa sužavanjem popisa, neki su bili više, neki manje maštoviti, neki su se potrudili više, neki manje, te su tako u završni krug ušla 2 ljubavna para. Otkrit ćemo vam samo jednog.

Naime, pobjednički par započeo je intenzivnije druženje upravo u ovo vrijeme prije nekoliko godina. Iako su se znali od prije, te večeri u jednom noćnom klubu pokraj mora Kupid je umiješao prste (strelice) i doveo ih k nama.

Ivan je jednog dana odlučio na romantičan način zaprositi svoju dragu na večeri uz svijeće, na što ona naravno nije mogla ne pristati.

Upravo tako ni mi nismo mogli odoljeti njihovoj priči, mladosti i planovima za budućnost, pa smo odlučili da na neki način i mi želimo umiješati svoje fotoaparate u sve to.

A dobitnici u našoj nagradnoj igri (za one koji još nisu shvatili) su Ivan Bekavac i Sara Poljak (kako bi ona rekla „Soon to be Bekavac“).

Čestitamo!

Sviđa vam se ovo? Podijelite s drugima!