Fearless Photographers

Objavljeno 21/01/2014.

ivanajosip_330 copy2

Kao što smo napisali na Facebooku, primljen sam i postao sam član zajednice Fearless Photographers. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih i jedinstvenih zajednica fotografa vjenčanja koji se ne boje pomaknuti granice kako bi vas iznenadili izvanrednim slikama vjenčanja.

Kao što smo napisali na Facebooku, primljen sam i postao sam član zajednice Fearless Photographers. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih i jedinstvenih zajednica fotografa vjenčanja koji se ne boje pomaknuti granice kako bi vas iznenadili izvanrednim slikama vjenčanja…

Još prije nekoliko mjeseci doznao sam za jednu od zajednica koja okuplja ono najbolje što wedding fotografija nudi. Kako je za prijavu potreban iznimno kvalitetan portfolio dugo sam se mislio hoću li poslati zahtjev jer najviše me bilo strah odbijanja. Prošli tjedan sam skupio hrabrosti i napokon predao prijavu. Na moje oduševljenje jutros sam dobio mail kako sam primljen!

Sada malo o samom udruženju…

To je, kao što sam već rekao, jedinstvena zajednica fotografa vjenčanja koja okuplja najbolje vjenčane fotografe za mladence koji uistinu vole i cijene fotografiju. Sama web stranica je koncipirana kao pomoć mladencima u potrazi za fotografima. Fotografi su podjeljeni po lokacijama, tako da možete pogledati tko su najbolji iz pojedine zemlje.

Fearless Awards

Svaka dva mjeseca zajednica organizira natječaj na kojem može sudjelovati svaki član. Samo 3-5% prijavljenih fotografija dobije nagradu.  Ove nagrade dodane su fotografima u portfolio stranice i koriste se kako bi se utvrdila njihova ljestvica.

 

fearless

Fearless u Hrvatskoj

Trenutno je u Hrvatskoj samo osam Fearless fotografa, uz još dva koji također tu rade, ali nisu Hrvati. Promatrajući njihov rad iznimno sam ponosan i sretan što sam se našao u takvom društvu te ću nastojati opravdati povjerenje napretkom i kvalitetom. Ovim putem se želim zahvaliti svima koji podržavaju mene i moj rad, a posebno dragim prijateljima Nikoli i Hrvoju koji su mi svojim znanjem, iskustvom i savjetima mnogo pomogli, na čemu sam im vječno zahvalan!

A sada krećem u “borbu” za Fearless nagrade! Pozdrav svima!

Sviđa vam se ovo? Podijelite s drugima!